SEO Просування сайту в Google

Для розвитку молодого сайту в органіці, варто згадати і про головні принципи просування, а саме:

  1. Потрібно починати оптимізацію ще до запуску нового сайту: перевірити тексти на унікальність, налаштувати внутрішні посилання між сторінками, прописати людинозрозумілі URL, коди відповідей сервера.
  2. Контент – будівельний матеріал вашого нового сайту. Вкладатися в нього ресурсно варто на всіх етапах просування сайту.
  3. Заголовки – це дуже важливо. Вони безпосередньо залежать від бізнес-цілей і ніші.
  4. Чи не кількість, а якість – ось що важливо для маси посилань. Авторитетність ресурсу грає найголовнішу роль в очах Google.
  5. Будьте на слуху. Для підвищення рейтингу молодого сайту інші сайти повинні регулярно згадувати про ваш бренд/товар/послугу.
  6. Скажіть «ні» спам-зверненнями. Вони роблять сайт підозрілим для пошукових систем.
  7. Локалізація SEO підвищує шанси потрапити в яблучко і знайти «своїх» клієнтів. Додайте на сайт назву компанії, адресу, телефон, мітку на карті; вкажіть дані про компанію, про спеціалізацію бізнесу.
  8. Свій серед своїх: внесіть молодий сайт у лістинг місцевого бізнесу. Так Google буде розпізнавати його як законний і легальний.
  9. Моніторинг, моніторинг і ще раз моніторинг ключових слів. Відстежуйте ключові слова, оцінюйте успіх пошукового просування нового сайту. Це допомагає в прийнятті рішень щодо розвитку бізнесу.
  10. Сайт – ваш головний маркетинговий центр. Працюйте над тим, щоб зміст сайту постійно вдосконалювався та відповідав як запитам користувачів, так і сучасним рекламним тенденціям.

One thought on “SEO Просування сайту в Google

  1. Дуже задоволена співпрацею з цією ІТ-компанією. Розробка сайту відбувалася швидко та з урахуванням всіх моїх побажань. Команда професіоналів завжди на зв’язку і готова вирішити будь-які питання. Підвищили видимість сайту в пошукових системах, і тепер клієнтів стало більше. Дякую за вашу роботу та індивідуальний підхід!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *